Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 45 • К 45
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Телющенко Р. І. 316.000 До наказу (к) 133 183
  • Українська мова та література (ЗНО): 133
  • Фахове випробування: 183
+
2 Хутієва К. В. 310.000 До наказу (к) 127 183
  • Українська мова та література (ЗНО): 127
  • Фахове випробування: 183
+
3 Павленко Д. О. 309.000 До наказу (к) 134 175
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Фахове випробування: 175
+
4 Косійчук А. М. 287.000 До наказу (к) 116 171
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Фахове випробування: 171
+
5 Гурецька А. Р. 264.000 До наказу (к) 116 148
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Фахове випробування: 148
+
6 Главанарь К. В. 260.000 До наказу (к) 113 147
  • Українська мова та література (ЗНО): 113
  • Фахове випробування: 147
+
7 Іванов М. В. 268.000 Зареєстровано 114 154
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Фахове випробування: 154
8 Шумкова А. В. 0.000 Зареєстровано
9 Кудікова О. С. 0.000 Зареєстровано
10 Озерний Д. О. 0.000 Зареєстровано