Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Аграрні науки та продовольство
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дерех Д. Б. 355.000 До наказу (к) 180 175
  • Українська мова: 180
  • Фаховий іспит: 175
+
2 Гудима Р. П. 351.000 До наказу (к) 180 171
  • Українська мова: 180
  • Фаховий іспит: 171
+
3 Татарин А. В. 382.000 Рекомендовано (к) 192 190
  • Українська мова: 192
  • Фаховий іспит: 190
+