Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 13 • К 13
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Плінгей В. В. 597.188 Допущено 160 155 9.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Історія України (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • СК
  • РК
2 Кришка Н. В. 523.688 Допущено 118 157 7.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Історія України (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 7.5
  • СК
  • РК
3 Замбриборщ А. І. 496.750 Допущено 106 157 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 106
  • Географія (ЗНО): 157
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • РК