Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 22 • К 22
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мицак Н. Ю. 513.450 Рекомендовано (к) 141 107 9.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Географія (ЗНО): 107
  • Середній бал документа про освіту: 9.9
  • СК
  • РК
2 Радуляк Н. М. 485.363 Рекомендовано (к) 121 150 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Історія України: 150
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • СК
  • РК
3 Балан О. В. 409.250 Рекомендовано (к) 103 122 4.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 103
  • Географія (ЗНО): 122
  • Середній бал документа про освіту: 4.8
  • РК