Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 90 • К 30
Заяв 29
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чайковський Д. В. 0.000 Зареєстровано
2 Лисак О. Р. 0.000 Зареєстровано
3 Горлов А. Л. 0.000 Зареєстровано
4 Котець А. Ю. 0.000 Зареєстровано
5 Бабенко А. І. 0.000 Зареєстровано
6 Степовий І. Г. 0.000 Зареєстровано
7 Огороднік К. А. 0.000 Зареєстровано
8 Галкіна К. М. 0.000 Зареєстровано
9 Ткачук Б. А. 0.000 Зареєстровано
10 Павліченко В. Л. 0.000 Зареєстровано
11 Сліденко К. М. 0.000 Зареєстровано
12 Рябенька М. О. 0.000 Зареєстровано
13 Подупейко А. Г. 0.000 Зареєстровано
14 Черній А. В. 0.000 Зареєстровано
15 Марущак Д. С. 0.000 Зареєстровано
16 Кім Ю. В. 0.000 Зареєстровано
17 Бережок С. О. 0.000 Зареєстровано
18 Бернацька Д. І. 0.000 Зареєстровано
19 Заплатинський В. А. 0.000 Зареєстровано
20 Тарасюк К. М. 0.000 Зареєстровано
21 Малюта В. В. 0.000 Зареєстровано
22 Баб`юк М. В. 0.000 Зареєстровано
23 Ротова Л. М. 0.000 Зареєстровано
24 Селіверстов К. О. 0.000 Зареєстровано
25 Щецак О. М. 0.000 Зареєстровано
26 Євтодій Д. В. 0.000 Зареєстровано
27 Тупчій М. В. 0.000 Зареєстровано
28 Кузнєцова К. С. 0.000 Зареєстровано
29 Поліщук В. В. 0.000 Відмова