Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 0.8
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дутчак Л. Ю. 509.250 Допущено 141 103 10
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Історія України (ЗНО): 103
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • СК
  • РК
2 Остап`юк В. Р. 453.400 Зареєстровано 152.2 152.2 6.9
  • Українська мова та література: 152.2
  • Математика: 152.2
  • Середній бал документа про освіту: 6.9
  • РК
3 Гуцуляк І. П. 405.000 Зареєстровано 135 135 5.5
  • Українська мова та література: 135
  • Історія України: 135
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
  • РК
4 Шкварило Д. Д. 394.200 Зареєстровано 132.6 132.6 4.9
  • Українська мова та література: 132.6
  • Математика: 132.6
  • Середній бал документа про освіту: 4.9
  • РК