Зачекайте...

181 Харчові технології

ТМСО Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 20 • К 20
Заяв 8
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Христенко А. С. 253.800 Рекомендовано (к) 117 124 12.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Фахове випробування: 124
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.8
2 Костишин Р. І. 244.400 Рекомендовано (к) 122 108 14.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
  • Фахове випробування: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.4
+
3 Уманська І. Г. 236.600 Рекомендовано (к) 112 108 16.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фахове випробування: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.6
+
4 Крижак М. С. 235.800 Рекомендовано (к) 117 104 14.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Фахове випробування: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.8
+
5 Тригуба І. О. 229.800 Рекомендовано (к) 100 112 17.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 112
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.8
+
6 Мовчан А. Ю. 229.800 Рекомендовано (к) 100 112 17.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 112
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.8
+
7 Дзюба А. М. 227.400 Рекомендовано (к) 106 108 13.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 13.4
8 Вигонюк М. В. 225.400 Рекомендовано (к) 106 104 15.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 15.4
+