Зачекайте...

181 Харчові технології

Інженерно-технологічний Молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 9м
ВМ 20 • К 20
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=0.45 , мін.бал 100
Історія України , k=0.4 , мін.бал 100
Математика , k=0.4 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Сабадин С. А. 137.488 Допущено 134 136 9.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • Біологія (ЗНО): 136
  • Середній бал документа про освіту: 9.5
  • РК
2 Мартинцова А. О. 120.328 Допущено 116 124 5.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 116
  • Біологія (ЗНО): 124
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
  • РК
3 Дерев`янко Д. О. 112.372 Допущено 107 113 6.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Історія України (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 6.7
  • РК