Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІБХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 30 • К 30
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
Історія України , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.3 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Щигельська В. М. 154.856 Допущено 151 150 135 10.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 151
  • Біологія (ЗНО): 150
  • Історія України (ЗНО): 135
  • Середній бал документа про освіту: 10.1
  • РК
2 Ярош Д. О. 129.376 Допущено 111 130 120 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Біологія (ЗНО): 130
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
+
3 Байдак А. В. 121.160 Допущено 110 113 113 7.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Біологія (ЗНО): 113
  • Історія України (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
+
4 Мирний Д. С. 118.352 Допущено 111 104 113 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Біологія (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 113
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК