Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 20 • БМ 2 • К 18
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1.5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Красота А. В. 0.000 Зареєстровано +
2 Павленко К. О. 0.000 Зареєстровано +
3 Василенко С. Ф. 0.000 Зареєстровано