Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 41 • К 40
Заяв 6
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 16
  • Конкурс на бюджет: 16
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 7
  • Рекомендовано всього: 13
  • Рекомендован на контракт: 13
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 15
  • Конкурс на бюджет: 1.88
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 8
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ісаєва В. М. 426.020 Рекомендовано (б) 176.67 174 75.35
  • Іноземна мова: 176.67
  • Фаховий іспит: 174
  • Інші показники конкурсного відбору: 75.35
2 Кравцова Н. М. 421.570 Рекомендовано (б) 156.67 186 78.9
  • Іноземна мова: 156.67
  • Фаховий іспит: 186
  • Інші показники конкурсного відбору: 78.9
+
3 Ямполь Г. Г. 430.000 Допущено 175 163 92
  • Іноземна мова: 175
  • Фаховий іспит: 163
  • Інші показники конкурсного відбору: 92
4 Каравашенко О. С. 415.650 Допущено 195 151 69.65
  • Іноземна мова: 195
  • Фаховий іспит: 151
  • Інші показники конкурсного відбору: 69.65
+
5 Оснач Н. В. 330.900 Допущено 118.33 131 81.57
  • Іноземна мова: 118.33
  • Фаховий іспит: 131
  • Інші показники конкурсного відбору: 81.57
+
6 Лукашенко О. К. 82.740 Відмова 82.74
  • Інші показники конкурсного відбору: 82.74