Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ННІБХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 9 • К 9
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Іноземна мова , k=1 , мін.бал 101
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 101
Інші показники конкурсного відбору , k=1
  • Подано заяв: 48
  • Конкурс на бюджет: 4.36
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 24
  • Рекомендовано всього: 29
  • Рекомендован на контракт: 29
  • Рейтингові списки 2019 року
  • Подано заяв: 21
  • Конкурс на бюджет: 2.1
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
  • Рейтингові списки 2018 року

Заяв ще немає