Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 4м
ВМ 10 • БМ 3 • К 7
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 3.33
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
Українська мова , k=1 , мін.бал 130
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 130
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
  • Подано заяв: 9
  • Конкурс на бюджет: 4.5
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендовано на бюджет: 2
  • Рекомендован на контракт: 4
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Шакула А. М. 330.000 Допущено 160 170
  • Українська мова: 160
  • Фаховий іспит: 170
2 Гноєва О. С. 330.000 Допущено 160 170
  • Українська мова: 160
  • Фаховий іспит: 170
3 Гурба М. В. 330.000 Допущено 160 170
  • Українська мова: 160
  • Фаховий іспит: 170
4 Міняйло Е. Е. 320.000 Допущено 150 170
  • Українська мова: 150
  • Фаховий іспит: 170
5 Шашина А. В. 310.000 Допущено 150 160
  • Українська мова: 150
  • Фаховий іспит: 160
6 Назаренко Г. Р. 300.000 Допущено 140 160
  • Українська мова: 140
  • Фаховий іспит: 160
7 Касаткіна В. О. 290.000 Допущено 130 160
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит: 160
8 Третьяк К. В. 290.000 Допущено 130 160
  • Українська мова: 130
  • Фаховий іспит: 160
9 Лоншакова О. Ю. 0.000 Зареєстровано
10 Федоренко С. В. 0.000 Зареєстровано