Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кадлубовський Н. Г. 290.000 Рекомендовано (к) 130 160
  • Українська мова: 130
  • Іспит з фахових дисциплін: 160
2 Мацюк Ю. В. 250.000 Рекомендовано (к) 120 130
  • Українська мова: 120
  • Іспит з фахових дисциплін: 130
3 Джапаров І. А. 250.000 Рекомендовано (к) 120 130
  • Українська мова: 120
  • Іспит з фахових дисциплін: 130