Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Чернігівська областьНаціональний університет "Чернігівський колегіум" імені Т.Г. Шевченка

181 Харчові технології

ПМФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 15 • БМ 2 • К 13
Заяв 10 • Конкурс на бюджет 5
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендовано на бюджет: 2
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Осадча Д. О. 360.200 Рекомендовано (б) 154 119 87.2
  • Українська мова та література (ЗНО): 154
  • Фахове вступне випробування з технології харчових продуктів: 119
  • Середній бал документа про освіту: 87.2
+
2 Шовкун М. В. 314.680 Рекомендовано (б) 108 125 81.68
  • Українська мова та література (ЗНО): 108
  • Фахове вступне випробування з технології харчових продуктів: 125
  • Середній бал документа про освіту: 81.68
+
3 Свириденко В. І. 337.755 Допущено 141 117 79.76
  • Українська мова та література (ЗНО): 141
  • Фахове вступне випробування з технології харчових продуктів: 117
  • Середній бал документа про освіту: 79.76
4 Піхоцька А. В. 329.673 Допущено 119 117 93.67
  • Українська мова та література (ЗНО): 119
  • Фахове вступне випробування з технології харчових продуктів: 117
  • Середній бал документа про освіту: 93.67
5 Корнійчук Д. О. 314.447 Допущено 105 122 87.45
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Фахове вступне випробування з технології харчових продуктів: 122
  • Середній бал документа про освіту: 87.45
6 Манжай В. П. 308.469 Допущено 114 113 81.47
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Фахове вступне випробування з технології харчових продуктів: 113
  • Середній бал документа про освіту: 81.47
7 Ганяйло К. М. 307.102 Допущено 104 115 88.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Фахове вступне випробування з технології харчових продуктів: 115
  • Середній бал документа про освіту: 88.1
8 Тебенко М. Ю. 291.143 Допущено 121 101 69.14
  • Українська мова та література (ЗНО): 121
  • Фахове вступне випробування з технології харчових продуктів: 101
  • Середній бал документа про освіту: 69.14
9 Тищенко А. А. 270.250 Допущено 102 100 68.25
  • Українська мова та література (ЗНО): 102
  • Фахове вступне випробування з технології харчових продуктів: 100
  • Середній бал документа про освіту: 68.25
10 Курочка А. М. 339.469 Відхилено (б) 132 113 94.47
  • Українська мова та література (ЗНО): 132
  • Фахове вступне випробування з технології харчових продуктів: 113
  • Середній бал документа про освіту: 94.47