Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Харківська областьНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

181 Харчові технології

ЦЗДН Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 10 • БМ 1 • К 9
Заяв 4 • Конкурс на бюджет 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Асанідзе Л. І. 305.010 Рекомендовано (б) 112 175 18.01
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • зі спеціальності: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.01
2 Узлова А. М. 370.450 Допущено 164 187.5 18.95
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 164
  • зі спеціальності: 187.5
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.95
3 Кірілова О. В. 122.000 Зареєстровано 122
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 122
4 Рєпіна К. Р. 112.000 Зареєстровано 112
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112