Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кравчук М. В. 300.000 До наказу (к) 144 156
  • Українська мова: 144
  • фаховий іспит з дисципліни: 156
+
2 Сидорчук Н. А. 276.000 До наказу (к) 124 152
  • Українська мова: 124
  • фаховий іспит з дисципліни: 152
+
3 Пикасюк В. В. 276.000 До наказу (к) 128 148
  • Українська мова: 128
  • фаховий іспит з дисципліни: 148
+