Зачекайте...

181 Харчові технології

ТМСО Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кухаренко О. В. 245.000 Рекомендовано (к) 120 108 17
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 120
  • Фахове випробування: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 17
+
2 Михніцька Л. В. 234.200 Рекомендовано (к) 110 108 16.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 110
  • Фахове випробування: 108
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.2
+