Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

МК Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Васильченко В. А. 270.000 До наказу (к) 150 120
  • Українська мова: 150
  • Технологія тваринництва: 120
+
2 Сорока М. С. 260.000 До наказу (к) 140 120
  • Українська мова: 140
  • Технологія тваринництва: 120
+