Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 15 • К 15
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Мажара Д. О. 496.388 Зареєстровано 122 149 5.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 149
  • Середній бал документа про освіту: 5.4
  • СК
  • РК
2 Джевлах Л. В. 466.000 Зареєстровано 160 149 7.7
  • Українська мова та література: 160
  • Математика (усно): 149
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
3 Бак С. В. 450.000 Зареєстровано 150 140 8
  • Українська мова та література: 150
  • Біологія (усно): 140
  • Середній бал документа про освіту: 8
  • РК
4 Самойлик М. М. 150.000 Зареєстровано 7
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК