Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 30 • БМ 15 • К 15
Заяв 55 • Конкурс на бюджет 3.67
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 35
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
  • Подано заяв: 20
  • Конкурс на бюджет: 1.33
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2018 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Андріїв А. А. 375.000 До наказу (б) 180 195
  • Українська мова: 180
  • Технологія приготування їжі: 195
+
2 Волошин Л. Є. 355.000 До наказу (б) 180 175
  • Українська мова: 180
  • Технологія приготування їжі: 175
+
3 Уривко М. І. 330.000 До наказу (б) 150 180
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 180
+
4 Кохан Н. О. 310.000 До наказу (б) 150 160
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 160
+
5 Зіник М. В. 310.000 До наказу (б) 140 170
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 170
+
6 Сопилюк Ю. В. 310.000 До наказу (б) 160 150
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі: 150
+
7 Боринець М. І. 310.000 До наказу (б) 140 170
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 170
+
8 Багира І. І. 300.000 До наказу (б) 140 160
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 160
+
9 Слезінський В. В. 292.000 До наказу (б) 160 132
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі: 132
+
10 Балюк А. В. 280.000 До наказу (б) 130 150
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 150
+
11 Савчин Р. Б. 280.000 До наказу (б) 120 160
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 160
+
12 Сопилюк Л. І. 280.000 До наказу (б) 160 120
  • Українська мова: 160
  • Технологія приготування їжі: 120
+
13 Лесюк В. В. 278.000 До наказу (б) 140 138
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 138
+
14 Новаковська О. Л. 275.000 До наказу (б) 120 155
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 155
+
15 Слезінський В. В. 270.000 До наказу (б) 150 120
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 120
+
16 Тимків С. І. 270.000 Допущено 120 150
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 150
+
17 Лесюк Н. В. 270.000 Допущено 150 120
  • Українська мова: 150
  • Технологія приготування їжі: 120
+
18 Чорненька Р. А. 266.000 Допущено 140 126
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 126
+
19 Бетян М. В. 262.000 Допущено 130 132
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 132
+
20 Гречух Б. Д. 262.000 Допущено 130 132
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 132
+
21 Паланиця І. В. 262.000 Допущено 130 132
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 132
+
22 Варварчин Г. В. 262.000 Допущено 130 132
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 132
+
23 Струк Ю. М. 260.000 Допущено 140 120
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 120
+
24 Струк Л. М. 260.000 Допущено 140 120
  • Українська мова: 140
  • Технологія приготування їжі: 120
+
25 Федуняк С. Р. 256.000 Допущено 130 126
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 126
+
26 Попович Г. М. 256.000 Допущено 130 126
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 126
+
27 Рурак Ю. В. 252.000 Допущено 120 132
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 132
+
28 Ткачук У. В. 252.000 Допущено 120 132
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 132
+
29 Ванджура І. М. 250.000 Допущено 130 120
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 120
+
30 Данилюк Н. А. 250.000 Допущено 130 120
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 120
+
31 Гарбар Ю. С. 250.000 Допущено 130 120
  • Українська мова: 130
  • Технологія приготування їжі: 120
+
32 Попович М. М. 246.000 Допущено 120 126
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 126
+
33 Небор Л. М. 246.000 Допущено 120 126
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 126
+
34 Турчин Х. І. 246.000 Допущено 120 126
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 126
+
35 Лежичко Т. О. 246.000 Допущено 120 126
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 126
36 Волошин С. В. 246.000 Допущено 120 126
  • Українська мова: 120
  • Технологія приготування їжі: 126
+
37 Мосейчук О. В. 0.000 Відмова
38 Прокопчук І. Ю. 0.000 Відмова
39 Яхневич І. А. 0.000 Відмова
40 Вергун У. І. 0.000 Відмова
41 Кішковар П. С. 0.000 Відмова
42 Струк В. В. 0.000 Відмова
43 Гандзюк Я. І. 0.000 Відмова
44 Юрчук В. М. 0.000 Відмова
45 Копачук Х. І. 0.000 Відмова
46 Костинюк М. А. 0.000 Відмова
47 Вичівська В. М. 0.000 Відмова
48 Гнатюк Л. В. 0.000 Відмова
49 Лейбюк М. С. 0.000 Відмова
50 Дячук Н. В. 0.000 Відмова
51 Дячук В. В. 0.000 Відмова
52 Боднарук І. Д. 0.000 Відмова
53 Антошків А. В. 0.000 Відмова
54 Боднарук О. Д. 0.000 Відмова
55 Грибович С. О. 0.000 Відмова