Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 20 • К 20
Заяв 10
Виробництво та технології / Харчові технології
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 120
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 100
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павлюк Н. В. 476.700 Зареєстровано 104 120 9.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Історія України (ЗНО): 120
  • Середній бал документа про освіту: 9.4
  • СК
  • РК
2 Мітітюк Д. П. 420.788 Зареєстровано 120 103 7.2
  • Українська мова та література: 120
  • Історія України (ЗНО): 103
  • Середній бал документа про освіту: 7.2
  • СК
  • РК
3 Шевчук А. В. 313.500 Зареєстровано 126 7.6
  • Історія України (ЗНО): 126
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
4 Дяконюк О. Р. 289.000 Зареєстровано 116 6.4
  • Історія України (ЗНО): 116
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
5 Присакар Р. М. 171.000 Зареєстровано 9.1
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
6 Кузик А. Т. 159.000 Зареєстровано 7.9
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
  • РК
7 Вудвуд Т. В. 157.000 Зареєстровано 7.7
  • Середній бал документа про освіту: 7.7
  • РК
8 Козьменко Д. І. 156.000 Зареєстровано 7.6
  • Середній бал документа про освіту: 7.6
  • РК
9 Буздуган С. О. 138.000 Зареєстровано 5.8
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
  • РК
10 Черновцан Х. А. 136.000 Зареєстровано 5.6
  • Середній бал документа про освіту: 5.6
  • РК