Зачекайте...

181 Харчові технології

ФУСОХТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 4р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Українська мова та література , k=0.3 , мін.бал 100
Математика , k=0.2 , мін.бал 100
Біологія , k=0.4 , мін.бал 100
Хімія , k=0.4 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 3
  • Конкурс на бюджет: 0.6
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Серман С. П. 179.520 Рекомендовано (к) 189 162 171 10.5
  • Українська мова та література (ЗНО): 189
  • Математика (ЗНО): 162
  • Біологія (ЗНО): 171
  • Середній бал документа про освіту: 10.5
  • РК
2 Сушинська Е. М. 158.202 Рекомендовано (к) 149 114 174 10
  • Українська мова та література (ЗНО): 149
  • Математика (ЗНО): 114
  • Біологія (ЗНО): 174
  • Середній бал документа про освіту: 10
  • РК
3 Мотрук Л. В. 156.672 Рекомендовано (к) 159 122 158 10.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 159
  • Математика (ЗНО): 122
  • Біологія (ЗНО): 158
  • Середній бал документа про освіту: 10.3
  • РК
4 Любчинський Д. І. 132.702 Рекомендовано (к) 135 103 133 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 135
  • Математика (ЗНО): 103
  • Біологія (ЗНО): 133
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК