Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 120
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 120
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 120
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Географія , k=1 , мін.бал 120
Географія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Дишливенко А. О. 504.000 Допущено 156 132 6.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 156
  • Історія України (ЗНО): 132
  • Середній бал документа про освіту: 6.4
  • РК
2 Пирч С. В. 424.988 Зареєстровано 111 100 6.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Історія України (ЗНО): 100
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
  • СК
  • РК