Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТЗіЗБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 11 • К 11
Заяв 12
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Рингач О. М. 0.000 Зареєстровано
2 Алова В. І. 0.000 Зареєстровано
3 Моргуненко В. А. 0.000 Зареєстровано
4 Панчук Д. Ю. 0.000 Зареєстровано
5 Ельфонд А. А. 0.000 Зареєстровано
6 Коник Т. О. 0.000 Зареєстровано
7 Шумкова А. В. 0.000 Зареєстровано
8 Нефидюк Д. М. 0.000 Зареєстровано
9 Потоцька О. О. 0.000 Зареєстровано
10 Тупіконь В. А. 0.000 Зареєстровано
11 Рощіна Т. С. 0.000 Зареєстровано
12 Ельфонд О. А. 0.000 Зареєстровано