Зачекайте...

181 Харчові технології

ФУСОХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Карайон Д. К. 259.000 Допущено 117 128 14
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Фаховий іспит: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 14
2 Гаврилюк М. Д. 258.000 Допущено 112 132 14
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фаховий іспит: 132
  • Інші показники конкурсного відбору: 14
3 Мельничук А. В. 242.000 Допущено 112 116 14
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фаховий іспит: 116
  • Інші показники конкурсного відбору: 14