Зачекайте...

181 Харчові технології

ФУСОХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 12
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гузик М. О. 288.000 Допущено 112 160 16
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фаховий іспит: 160
  • Інші показники конкурсного відбору: 16
2 Павлов О. О. 280.000 Допущено 138 128 14
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Фаховий іспит: 128
  • Інші показники конкурсного відбору: 14
3 Гостюк А. С. 100.000 Зареєстровано 100
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
4 Попоня С. С. 126.000 Заява надійшла з сайту 126
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 126