Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 2 • К 2
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Симоненко А. М. 256.000 Рекомендовано (к) 110 146
  • Українська мова: 110
  • Механізація: 146
+