Зачекайте...

181 Харчові технології

ФУСОХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Царанюк В. В. 270.000 Рекомендовано (к) 114 156
  • Українська мова та література (ЗНО): 114
  • Фаховий іспит: 156
2 Палій С. В. 250.000 Рекомендовано (к) 118 132
  • Українська мова та література (ЗНО): 118
  • Фаховий іспит: 132
3 Сафроній М. А. 247.000 Рекомендовано (к) 107 140
  • Українська мова та література (ЗНО): 107
  • Фаховий іспит: 140