Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чайка Т. С. 296.600 До наказу (к) 112 180 4.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Фаховий іспит: 180
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.6
+
2 Харченко В. В. 249.700 До наказу (к) 100 146 3.7
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фаховий іспит: 146
  • Інші показники конкурсного відбору: 3.7
+