Зачекайте...

181 Харчові технології

Освіта Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 9м
ВМ 50 • К 50
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Фізика , k=1 , мін.бал 100
Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чорний В. М. 542.325 Рекомендовано (к) 147 155 5.9
  • Українська мова та література (ЗНО): 147
  • Біологія (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 5.9
  • СК
2 Антихін В. В. 475.600 Рекомендовано (к) 150 140 10.56
  • Українська мова та література: 150
  • Біологія: 140
  • Середній бал документа про освіту: 10.56
+
3 Швед А. В. 460.000 Рекомендовано (к) 111 145 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Біологія (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 6
4 Гуц А. Р. 399.000 Рекомендовано (к) 120 120 7.9
  • Українська мова та література: 120
  • Біологія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 7.9
+
5 Добичіна І. О. 397.000 Рекомендовано (к) 104 130 5.7
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Біологія: 130
  • Середній бал документа про освіту: 5.7
6 Матюшіна В. В. 392.500 Рекомендовано (к) 110 120 8.25
  • Українська мова та література: 110
  • Біологія: 120
  • Середній бал документа про освіту: 8.25
+