Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕПФ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 11м
ВМ 29 • К 29
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Колісник А. В. 406.000 До наказу (к) 104 175 127
  • Українська мова та література (ЗНО): 104
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 127
+
2 Білошкура В. С. 404.000 До наказу (к) 109 175 120
  • Українська мова та література (ЗНО): 109
  • Фаховий іспит: 175
  • Середній бал документа про освіту: 120
+