Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 1
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Історія України , k=1 , мін.бал 100
Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Жмудь А. В. 481.750 Допущено 120 131 8.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 120
  • Історія України (ЗНО): 131
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
  • РК
+
2 Волос Д. М. 507.938 Зареєстровано 130 145 6
  • Українська мова та література (ЗНО): 130
  • Історія України (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 6
  • СК
  • РК