Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Харківська областьНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

181 Харчові технології

ННІХТІ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 9м
ВМ 10 • К 10
Заяв 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова та література , k=1
Фахове випробування , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Юхно Д. В. 319.000 Рекомендовано (к) 134 185
  • Українська мова та література (ЗНО): 134
  • зі спеціальності: 185
+