Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 45 • БМ 10 • К 35
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 0.6
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Оригіналів: 3
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендовано на бюджет: 5
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1 , мін.бал 0.1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Гордієнко А. В. 292.500 Рекомендовано (б) 130 146 16.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • Вступне фахове випробування: 146
  • Інші показники конкурсного відбору: 16.5
+
2 Коваленко Т. В. 283.300 Рекомендовано (б) 134 140 9.3
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 134
  • Вступне фахове випробування: 140
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.3
+
3 Томаровщенко А. Д. 242.100 Рекомендовано (б) 117 116 9.1
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Вступне фахове випробування: 116
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.1
+
4 Матенчук І. А. 235.200 Рекомендовано (б) 117 114 4.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 117
  • Вступне фахове випробування: 114
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.2
5 Соляник К. М. 226.000 Рекомендовано (б) 100 120 6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Вступне фахове випробування: 120
  • Інші показники конкурсного відбору: 6
6 В`юн О. В. 110.500 Відмова 106 4.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Інші показники конкурсного відбору: 4.5