Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.35
Математика , k=0.35
Географія , k=0.2
Фізика , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 1.73
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендовано на бюджет: 10
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Харламов З. С. 154.224 Допущено 158 132 163 9.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 158
  • Математика (ЗНО): 132
  • Географія (ЗНО): 163
  • Середній бал документа про освіту: 9.1
  • РК
2 Міщак Р. Д. 123.777 Допущено 111 110 145 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Математика (ЗНО): 110
  • Географія (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК