Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

БФ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • денна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 5
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=0.35
Біологія , k=0.35
Географія , k=0.2
Фізика , k=0.2
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 59
  • Конкурс на бюджет: 1.73
  • Зараховано: 21
  • Оригіналів: 21
  • Рекомендовано всього: 10
  • Рекомендовано на бюджет: 10
  • Рейтингові списки 2019 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Явтушенко Я. Ю. 150.756 Допущено 145 147 153 7
  • Українська мова та література (ЗНО): 145
  • Біологія (ЗНО): 147
  • Географія (ЗНО): 153
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
2 Літвінов Я. С. 149.889 Допущено 153 138 145 8.1
  • Українська мова та література (ЗНО): 153
  • Біологія (ЗНО): 138
  • Географія (ЗНО): 145
  • Середній бал документа про освіту: 8.1
  • РК
3 Овчаренко К. Є. 141.270 Допущено 160 102 155 7.8
  • Українська мова та література (ЗНО): 160
  • Біологія (ЗНО): 102
  • Географія (ЗНО): 155
  • Середній бал документа про освіту: 7.8
  • РК
4 Номіровський Г. А. 132.498 Допущено 111 143 128 7.4
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Біологія (ЗНО): 143
  • Географія (ЗНО): 128
  • Середній бал документа про освіту: 7.4
  • РК
5 Рожков Є. О. 131.325 Допущено 110 133 137 8.3
  • Українська мова та література (ЗНО): 110
  • Біологія (ЗНО): 133
  • Географія (ЗНО): 137
  • Середній бал документа про освіту: 8.3
  • РК