Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 3р 9м
ВМ 0
Заяв 3
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Буряк О. В. 271.000 До наказу (б) 131 140
  • Українська мова та література (ЗНО): 131
  • Фахове випробування: 140
+
2 Корючева Л. П. 260.000 До наказу (б) 105 155
  • Українська мова та література (ЗНО): 105
  • Фахове випробування: 155
+
3 Козак С. В. 246.000 Зареєстровано 111 135
  • Українська мова та література (ЗНО): 111
  • Фахове випробування: 135