Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Харківська областьНаціональний технічний університет "Харківський політехнічний інститут"

181 Харчові технології

ЦЗДН Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології жирів, продуктів бродіння і виноробства
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1
Фахове випробування , k=1
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ковтуненко С. В. 352.750 Рекомендовано (к) 140 195 17.75
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • зі спеціальності: 195
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.75
+
2 Хованов І. В. 293.800 Зареєстровано 100 175 18.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • зі спеціальності: 175
  • Інші показники конкурсного відбору: 18.8
3 Черницька К. С. 20.000 Зареєстровано 20
  • Інші показники конкурсного відбору: 20