Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 4м
ВМ 9 • БМ 4 • К 5
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.75
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 5
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Бал призерам ІІІ етапу Всеукраїнських конкурсів фахової майстерності , k=1 , мін.бал 100
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Чухрій Р. Л. 323.000 Допущено 143 180
  • Українська мова (Диктант): 143
  • Тести: 180
+
2 Круковська А. А. 303.000 Допущено 143 160
  • Українська мова (Диктант): 143
  • Тести: 160
+
3 Болюх О. С. 271.000 Допущено 111 160
  • Українська мова (Диктант): 111
  • Тести: 160
+
4 Кузуб О. О. 230.000 Допущено 110 120
  • Українська мова (Диктант): 110
  • Тести: 120
+
5 Споденейко О. В. 0.000 Зареєстровано +
6 Хохлова К. Г. 0.000 Зареєстровано
7 Білич В. О. 0.000 Зареєстровано