Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

МК Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 9м
ВМ 0
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
Українська мова та література , k=1 , мін.бал 100
Українська мова та література , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 4
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Котусевич М. В. 150.000 Зареєстровано 7
  • Середній бал документа про освіту: 7
  • РК
Квота-1
2 Нештенко Є. О. 135.000 Зареєстровано 5.5
  • Середній бал документа про освіту: 5.5
  • РК
Квота-1