Зачекайте...

181 Харчові технології

БТФ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 3м
ВМ 20 • К 20
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коротя В. Г. 273.500 Рекомендовано (к) 112 152 9.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 112
  • Харчові технології: 152
  • Інші показники конкурсного відбору: 9.5
2 Боровик О. П. 257.500 Рекомендовано (к) 104 136 17.5
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 104
  • Харчові технології: 136
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.5
3 Растівський І. В. 8.100 Зареєстровано 8.1
  • Інші показники конкурсного відбору: 8.1