Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 0
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Андрейчук Г. В. 458.000 До наказу (к) 160 130 8.8
  • Українська мова: 160
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 8.8
+
2 Бузян О. П. 411.000 До наказу (к) 140 130 6.1
  • Українська мова: 140
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 6.1
+
3 Балта Х. С. 398.000 До наказу (к) 130 130 5.8
  • Українська мова: 130
  • Математика: 130
  • Середній бал документа про освіту: 5.8
+