Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова загальна середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 17 • К 17
Заяв 1
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Українська мова , k=1 , мін.бал 124
Біологія , k=1 , мін.бал 124
Середній бал документа про освіту , k=1 , мін.бал 120
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Смолярчук К. П. 436.000 Рекомендовано (к) 143 143 7
  • Українська мова (Диктант): 143
  • Біологія (Усно): 143
  • Середній бал документа про освіту: 7