Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2020Одеська областьОдеська національна академія харчових технологій

181 Харчові технології

ФТТХПіПБ Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 3м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Павленко О. С. 282.600 Рекомендовано (к) 125 145 12.6
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 125
  • Фахове випробування: 145
  • Інші показники конкурсного відбору: 12.6
2 Нанграхарі К. А. 0.000 Зареєстровано
3 Сушков В. В. 0.000 Зареєстровано
4 Горбаченко О. В. 0.000 Зареєстровано