Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Магістр (на основі: Магістр) • заочна форма • 1р 9м
ВМ 0
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння і виноробства
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=1 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=1 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Феєр В. І. 0.000 Зареєстровано
2 Анкоссі А. Б. 0.000 Зареєстровано
3 Гачик В. П. 0.000 Зареєстровано
4 Бородіна Л. В. 0.000 Зареєстровано