Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 5м
ВМ 0
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка риби і морепродуктів
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Ляшко О. А. 245.000 Рекомендовано (к) 120 125
  • Українська мова: 120
  • Математика: 125
2 Стахурський І. І. 230.000 Рекомендовано (к) 115 115
  • Українська мова: 115
  • Математика: 115