Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Українська мова , k=1 , мін.бал 100
Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
Математика , k=1 , мін.бал 100
Математика , k=1.25 , мін.бал 100
Біологія , k=1 , мін.бал 100
Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
Хімія , k=1 , мін.бал 100
Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Кіріченко В. О. 423.600 До наказу (к) 120 120 183.6
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 183.6
  • РК: 1.02
+
2 Цезарев Д. А. 404.500 До наказу (к) 108 102 142
  • Українська мова: 108
  • Біологія: 102
  • Середній бал документа про освіту: 142
  • РК: 1.02
+
3 Івченко В. В. 449.500 Відмова 119 111 162
  • Українська мова: 119
  • Біологія: 111
  • Середній бал документа про освіту: 162
  • РК: 1.02
4 Давидич В. А. 441.500 Відмова 109 125 149
  • Українська мова: 109
  • Біологія: 125
  • Середній бал документа про освіту: 149
  • РК: 1.02
5 Старусєв Б. С. 416.250 Відмова 104 125 130
  • Українська мова: 104
  • Біологія: 125
  • Середній бал документа про освіту: 130
  • РК: 1.02
6 Кічко Т. В. 415.000 Відмова 107 113 140
  • Українська мова: 107
  • Біологія: 113
  • Середній бал документа про освіту: 140
  • РК: 1.02
7 Ковтун Є. І. 401.700 Відмова 130 120 151.7
  • Українська мова: 130
  • Математика: 120
  • Середній бал документа про освіту: 151.7
  • РК: 1.02