Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІРГБТ Бакалавр (на основі: ПЗСО) • заочна форма • 3р 10м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 1 • Конкурс на бюджет 0.2
Прохідний бал на бюджет 2020: 139.464 Детальніше
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
Українська мова , k=0.25 , мін.бал 100
Математика , k=0.35 , мін.бал 100
Іноземна мова , k=0.25 , мін.бал 100
Історія України , k=0.25 , мін.бал 100
Біологія , k=0.25 , мін.бал 100
Географія , k=0.25 , мін.бал 100
Фізика , k=0.25 , мін.бал 100
Хімія , k=0.25 , мін.бал 100
Середній бал документа про освіту , k=0.1
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=0.05 , мін.бал 100
Бал за мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Тілібаєва К. Д. Пр. 3 146.217 До наказу (б) 147 145 157 166
  • Українська мова: 147
  • Математика: 145
  • Історія України: 157
  • Середній бал документа про освіту: 166
  • РК: 1.02
+