Зачекайте...

181 Харчові технології

ТМСО Магістр (на основі: Бакалавр) • заочна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Ресторанні технології
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.25 , мін.бал 100
Фахове випробування , k=0.75 , мін.бал 100
Інші показники конкурсного відбору , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Юркова А. О. 129.200 До наказу (к) 100 116 17.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 116
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.2
+
2 Чайка В. С. 124.300 До наказу (к) 138 100 14.8
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 138
  • Фахове випробування: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.8
+
3 Яблонська С. О. 121.900 До наказу (к) 106 104 17.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 106
  • Фахове випробування: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.4
+
4 Анголюк М. А. 121.400 До наказу (к) 116 100 17.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • Фахове випробування: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 17.4
+
5 Васьківський Б. М. 118.000 До наказу (к) 100 104 15
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 15
+
6 Непийвода В. В. 117.400 Рекомендовано (к) 100 104 14.4
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 104
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.4
7 Штефанюк В. О. 116.950 Рекомендовано (к) 111 100 14.2
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 111
  • Фахове випробування: 100
  • Інші показники конкурсного відбору: 14.2